Take away menu -uge 25

Menu: Mandag til onsdag  20 -22 juni

– Høns i asparges med tarteletter  (65 kr.)
– Kuller på blomkålspure, spåner af kål og røg (85 kr.)

Menu: Torsdag til fredag  23 -24 juni
– Svinekotelet med grove ratatouille og timian  (75 kr.)
– Kuller på blomkålspure, spåner af kål og røg (85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY.

Dinnertime, Virum, Jesper Nielsen

Dejlig og se så mange nye mennesker i butikken, efter at jeg har været i den lokale avis. For dem der ikke fik set avisen, er her et link. Se ‘Fra New York til Virum’.

Husk at Dinnertime holder sommerlukket fra 2. juli og åbner igen 2. august.

Nu er der kommet godt gang i sommergrill menuen, du kan stadig nå at bestille den, og få en dejlig aften ved  grillen sammen med venner og famillie. Husk at bestille menuen dagen før med bl.a. laks, unghane, oksefilet m.m.  Se SOMMER GRILL menu.

Advertisements
%d bloggers like this: