Take away uge 42 + øl nyhed

Dinnertime har nu fået øl fra Nørrebro bryghus. Vi komme til at køre med 4 varianter, deriblandt Julebryg. Alle øl er økologiske.

Dinnertime’s GOURMET JULEMENU er klar til bestilling med jomfruhummer, torsk, glad gris, and og meget andet. Prisen er  365 kr. og man skal bestille til minimum 10 personer. Ring eller kom ned i butikken og høre nærmere om hvordan din julemad bliver serveret.

Take away menu uge 42:
Tirsdag til onsdag   18-19 okt.
– Dyreragout med rosmarin og rodfrugt (72 kr.)
– Tigerrejer i tomat dertil hvidløg, artiskok og oliven (85 kr.)

Torsdag til fredag  20 -21 0kt.
– Spicy kylling i karry -chicken masala (68 kr.)
– Tigerrejer i tomat dertil hvidløg, artiskok og oliven (85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20
Selskaber/Catering: Alle dage

Reklamer
%d bloggers like this: