Take away menu uge 49 + nytårsmenu

Gør Nytår til en stor mad oplevelse i år, ved at bestille menuen fra Dinnertime. Jeg forbereder alt til menuen, det eneste du skal gøre, er at varme og anrette. Se Nytårsmenu.

Dinnetime har lukket fra den 23 dec. til den 2 jan. begge dage incl.  Åben 31 dec. (12.00 til 16.00) for afhentning af Nytårsmenu for dem som har bestilt.

Take away menu uge 49:
Tirsdag til onsdag  06-07 nov.
-Grønlangkål med medister og hjemmesyltede rødbeder(69 kr.)
– Torsk på perlebyg, porre og kørvelsauce(85 kr.)

Torsdag til fredag  08-09 dec.
– Bøf bearnaise med jordskokker og tomat (skåret af oksefilet) (110 kr.)
– Torsk på perlebyg, porre og kørvelsauce(85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY.

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20. Selskaber/Catering: Alle dage.

Advertisements
%d bloggers like this: