Take away menu -uge 2

I denne uge starter vi med at lave en hjemmelavet svampesauce, dertil kan du købe vores pasta fra bornholm med lokal durummel.

Take away menu uge 02:
Tirsdag til onsdag  10-11 jan.
-Coq au vin med champignon og perleløg(75kr.)
-Torsk a la Nytår (bacon, æg, sennepssauce )(85kr.)

Torsdag til fredag  12-13 jan.
-Ungarsk gullash med tomat og peberfrugt(75 kr.)
-Torsk a la Nytår (bacon, æg, sennepssauce)(85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY.

Menuen kan også ses pa Facebook:  www.facebook.com/DinnertimeDK

Ring til os, hvis du skal holde selskab, på telefonnummer 70 26 11 77.

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20. Selskaber/Catering: Alle dage.

Advertisements

, ,

%d bloggers like this: