Take away menu uge 3 + nye vinter selskabs menuer

Så er Dinnertime klar med 2 nye catering menuer. Denne gang er vores udgangspunkt vinter. Jordkokker, trøfler, rosmarin, spæk, røg og kæber…

–Jord til bord buffet–

Forretter:
Jordskokke panna cotta med håndpillede rejer og
 tomatperler
Seranoskinke på 2 måder med blodappelsin og rucola
Ristet kammusling på peberfrugtpuré, røget kartoffel
Brød og smør

Hovedret:
Kalveculotte med glaseret rodfrugt
Rosmarin kartofler og kalvesky

Dessert:
Syltet ananas med romsifon
Chokoladekage og ananas sorbet

–Gourmet anretning–

Forretter:
Jordskokke panna cotta med løgrom og håndpillede rejer
Paella med jomfruhummer og grillet peber, citronsky og persille
Pasta fra Bornholm med italienske trøfler og parmaskinke
Svinekæber på grillet kartoffel- spæk, røg og timian
Brød og smør

Hovedret:
Oksefilet med kalvehaler i bombe med foie gras
Persillerod og persilleskum

Dessert:
Syltet ananas med romsifon
Chokoladekage og ananas sorbet

Prisen starter fra 250 kr. og man kan selvfølgelig også få kok med ud. Ring til os på telefonnummer 70 26 11 77. Alle vores selskabs menuer  året rundt kan ses på SELSKAB.

Take away menu uge 03:
Tirsdag til onsdag  17-18 jan.
-Sprængt oksebryst med basilikum og blomkål(72kr.)
-Ristet torsk og torskerogn på grov pickles sauce(85kr.)

Torsdag til fredag  19-20 jan.
-Svinekæber med glaseret rodfrugt og rosmarin(75 kr.)
-Ristet torsk og torskerogn på grov pickles sauce(85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY.

Menuen kan også ses pa Facebook:  www.facebook.com/DinnertimeDK

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20. Selskaber/Catering: Alle dage.

Reklamer
%d bloggers like this: