Take away menu uge 4

Nu har vi igen frisklavet musli med havregryn, nødder, honning og soltørret jordbær. pris 30 kr. for 500 gram.

Tilbud på Nørrebro julebryg. Du får 2 for 1 pris.

Take away menu uge 04:
Tirsdag til onsdag  24-25 jan.
-Svenske kødboller med tyttebær og kalvesky(68kr.)
-Rejer i cous cous med springløg og perberfrugt(85kr.)

Torsdag til fredag  26-27 jan.
-Marineret svinekotelet med nudler, ingefær, lime og chili(75 kr.)
-Rejer i cous cous med springløg og perberfrugt(85 kr.)

Se resten af menuen på TAKE AWAY.

Menuen kan også ses pa Facebook:  www.facebook.com/DinnertimeDK

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20. Selskaber/Catering: Alle dage.

Reklamer

%d bloggers like this: