Take away menu uge 13

Forår og tid til salat.

I denne uge har vi bagt tomatsalat med rødløg og oliven samt tunsalat og Perlebyg med røg og pate.

Husk at i uge 14 (påskeugen) har vi lukket.

Take away menu uge 13:
Tirsdag til onsdag  27-28 marts
-Kyllingespyd med sød chili, springløg og nudler(69kr.)
-Gratineret kuller på svampe og tomat(85kr.)

Torsdag til fredag  29-30 marts
-Sprængt kalvespidsbryst med dampet blomkål og hvidvinsauce (78 kr.)
-Gratineret kuller på svampe og tomat(85 kr.)

Til børn har vi pizza eller boller i karry. Vores lasagne er altid på menuen.

Se resten af ugens menu på TAKE AWAY.

Menuen kan også ses på Facebook . (www.facebook.com/DinnertimeDK)

Take away butik åbningstider: tirsdag til fredag – kl. 16-20. Selskaber/Catering: Alle dage.

Reklamer
%d bloggers like this: