Efterårsmenu

Dinnertime lukker pr. 1 okt. og vil i den forbindelse sige tak til alle som har støttet op omkring os.

Vh. Jesper Nielsen Dinnertime

Efterår 2012 menu

Jord til bord buffet

Forretter:
Håndpillede rejer med agurkejuice, agurkekaviar og krondild
Syltet kammusling på hokaido puré og græskarkerner
Røget oksefilét med jordskokkepuré og chips
Brød og smør

Hovedret:
Gråsten hane med kantareller og majs
Estragon sauce
Cremet kartoffel med krydderurter

Dessert:
Variation af æbler:
Sorbet, chips, karamel

Pris per person kr. 250,-
Minimum 20 personer
Kok med for kr/time 550

Gourmet

Forretter:
Jomfruhummer i 3 variationer: Suppe, tomatrulle, grill
Bagt kammusling med kartoffelskum og chips, Puré af kartoffel med purløg
Ristet foie gras med æbler og blommesirup, Kørvel
Risotto med confiteret unghane og trøffel
Brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med kantareller på 2 måder,
majs og estragon sky

Dessert:
Karamel, kærnemælk, müsli, skovbær

Pris kr. 450,- person.
Minimum 10 personer

Kok med for kr/time 550

Udbringning i Lyngby-Taarbæk, Virum, Holte, Nærum, Søllerød, Vedbæk og Skodsborg område 250kr.

Forår 2012 menu

Jord til bord buffet

Forretter:
Gravad laks med tandoori og syltet asparges, dild og yoghurt
Confiteret torsk på blomkåls pure spåner af kål og røg
Skagen skinke 3 x ærter friske skud og puré

Hovedret:
Kalveculotte m/grillet asparges
Forårsløg
Nye kartofler m/olivenolie og havsalt

Dessert:
Variation af rabarber og Tahiti vanille
Hjemmebagt brød og smør

Pris kr. 250,- pr. person
Minimum 20 personer

Gourmet menu

Forretter:
Jomfruhummer i tomat m/krydderurter
Hjemmerøget run på ristet asparges
Kold foie gras med løg og krydderi
Vagtellår m/syltet æg og løg

Hovedret:
Grillet kalvefilet på spidskål og timian
Kalvespidsbryst crudite af gulerødder og blomkål tomatsauce
2 x gourmet oste m/tilbehør

Dessert:
Rabarber med vanille yoghurt is
Rabarbersylte m/sifon af hvid
chokolade og kiks

Pris kr. 450,- pr. person
Minimum 15 personer
Kok med for kr/time 550

Reklamer
%d bloggers like this: