OM DINNERTIME

Velsmagende catering med sæsonens bedste råvarer. Det er det enkle princip, jeg arbejder efter i Dinnertime. Mit mål er, at du som kunde altid er en smagsoplevelse rigere, efter at du har fået mad fra Dinnertime.

I Dinnertime har smagen højeste prioritet – og den gode smag kommer altid fra gode råvarer. Derfor bruger jeg friske, lokale råvarer i en menu, som følger sæsonen. Menuen består som hovedregel af retter inden for det danske og franske køkken.

Jeg har mange års erfaring som kok og køkkenchef i bl.a. København, Stockholm og New York – fra eksklusiv catering til Michelin-restauranter. Den erfaring trækker jeg selvfølgelig på, når jeg skaber menuer.

God mad fortjener god service. Jeg lægger vægt på en afslappet atmosfære og en venlig og personlig betjening.

Jesper Nielsen, indehaver af Dinnertime

Dinnertime har været i den lokale avis: Se Fra New York til Virum


Reklamer
%d bloggers like this: