SELSKAB MENU

Dinnertime tilbyder mad til både større og mindre selskaber (fra 10 personer). Vi tilbyder både buffet og gourmet anretning. Menuerne varierer efter årstiderne.

Efterår 2012 menu

Jord til bord buffet

Forretter:
Håndpillede rejer med agurkejuice, agurkekaviar og krondild
Syltet kammusling på hokaido puré og græskarkerner
Røget oksefilét med jordskokkepuré og chips
Brød og smør

Hovedret:
Gråsten hane med kantareller og majs
Estragon sauce
Cremet kartoffel med krydderurter

Dessert:
Variation af æbler:
Sorbet, chips, karamel

Pris per person kr. 250,-
Minimum 20 personer
Kok med for kr/time 550

Gourmet

Forretter:
Jomfruhummer i 3 variationer: Suppe, tomatrulle, grill
Bagt kammusling med kartoffelskum og chips, Puré af kartoffel med purløg
Ristet foie gras med æbler og blommesirup, Kørvel
Risotto med confiteret unghane og trøffel
Brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med kantareller på 2 måder,
majs og estragon sky

Dessert:
Karamel, kærnemælk, müsli, skovbær

Pris kr. 450,- person.
Minimum 10 personer

Kok med for kr/time 550

Udbringning i Lyngby-Taarbæk, Virum, Holte, Nærum, Søllerød, Vedbæk og Skodsborg område 250kr.

 

Sommer menu 2012

Jord til bord

Forretter:
Håndpillet rejer med rygeost og kartoffel
Grillet laks med majs pannacotta og persille
Gravet oksefilet med fennilkel salat
Brød og smør

Hovedret:
Unghane i 3 varitationer
BBQ, rulle med soltørret tomat og filet

Dessert:
2 x jordbær med koldskåls sorbet

Pris per person kr. 250,-
Minimum 20 personer
+ kalveculotte 285,-
+ oksefilet 305,-
Kok med for kr/time 550

Forår 2012 menu

Jord til bord buffet

Forretter:
Gravad laks med tandoori og syltet asparges, dild og yoghurt
Confiteret torsk på blomkåls pure spåner af kål og røg
Skagen skinke 3 x ærter friske skud og puré

Hovedret:
Kalveculotte m/grillet asparges
Forårsløg
Nye kartofler m/olivenolie og havsalt

Dessert:
Variation af rabarber og Tahiti vanille
Hjemmebagt brød og smør

Pris kr. 250,- pr. person
Minimum 20 personer

Gourmet menu

Forretter:
Jomfruhummer i tomat m/krydderurter
Hjemmerøget tun på ristet asparges
Kold foie gras med løg og krydderi
Vagtellår m/syltet æg og løg

Hovedret:
Grillet kalvefilet på spidskål og timian
Kalvespidsbryst crudite af gulerødder og blomkål tomatsauce
2 x gourmet oste m/tilbehør

Dessert:
Rabarber med vanille yoghurt is
Rabarbersylte m/sifon af hvid
chokolade og kiks

Pris kr. 450,- pr. person
Minimum 15 personer
Kok med for kr/time 550

Vinter menu

Jord til bord buffet

Forretter:
Jordskokke panna cotta med håndpillede rejer og
tomatperler

Seranoskinke på 2 måder med blodappelsin og rucola

Ristet kammusling på peberfrugtpuré
Røget kartoffel

Brød og smør

Hovedret:
Kalveculotte med glaseret rodfrugt
Rosmarin kartofler og kalvesky

Dessert:
Syltet ananas med romsifon
Chokoladekage og ananas sorbet

Pris per person kr. 250,-
Minimum 20 personer
Kok med for kr/time 550

Gourmet

Forretter:
Jordskokke panna cotta med løgrom og håndpillede rejer

Paella med jomfruhummer og grillet peber
Citronsky og persille

Pasta fra Bornholm med italienske trøfler og parmaskinke

Svinekæber på grillet kartoffel
Spæk, røg og timian

Brød og smør

Hovedret:
Oksefilet med kalvehaler I bombe med foie gras
Persillerod og persilleskum

Dessert:
Syltet ananas med romsifon
Chokoladekage og ananas sorbet

Pris kr. 450,- person.
Minimum 10 personer

Kok med for kr/time 550

Udbringning i Lyngby-Taarbæk, Virum, Holte, Nærum, Søllerød, Vedbæk og Skodsborg område 250kr.

%d bloggers like this: